miercuri , noiembrie 29 2023

Epilare Definitiva Brasov Cu Laser

Curiozitati despre procedura de epilare definitiva Brasov cu laser

Procedura de epilare definitiva Brasov cu laser se bucura de o foarte mare popularitate in clipa de fata. In conditiile in care este un tratament corporal care ofera atat de multe avantaje, nici nu se putea sa fie altfel. Acest articol va prezinta informatii despre acest tratament corporal, deoarece majoritatea persoanelor au diferite curiozitati.

Aici ne referim la persoanele care au auzit discutii despre acest tratament corporal dar care nu sunt la curent cu beneficiile sale. Fireste, aceste persoane nu sunt la curent cu multe alte informatii despre procedura. De aceea, le oferim in continuare toate informatiile utile.

Ce beneficii are procedura de epilare definitiva Brasov cu laser?

In mod evident, majoritatea persoanelor isi doresc sa cunoasca beneficiile acestui tratament corporal. Ei bine, numarul acestora este cu adevarat impresionant. Nu le vom enumera pe toate aici, ci doar cateva.

Asadar, facand o comparatie cu procedura de epilare cu ceara, epilarea definitiva cu laser nu este absolut deloc dureroasa. Nu provoaca iritatii ale pielii, nu provoaca reactii adverse sau senzatie de disconfort.

Epilare Definitiva Brasov Cu LaserEste de asemenea o procedura care are rezultate pe termen lung. Rezultatele sale dureaza pana la 15 ani daca tratamentul este urmat ca la carte (plus sedintele de intretinere anuale). In plus, este un tratament care va poate ajuta sa economisiti bani. Acest lucru este posibil pentru ca nu mai trebuie sa cumparati ceara, epilator si baterii, aparat de ras, spuma de ras sau gel de ras, etc.

Se poate vedea foarte clar faptul ca este vorba despre un tratament foarte atractiv. Deci, este indicat sa il urmati pentru a elimina firele de par nedorit de pe suprafata corpului.

Doare procedura de epilare definitiva Brasov cu laser?

Unul dintre beneficiile epilarii cu laser este ca tratamentul este practic nedureros, mai ales in comparatie cu epilarea cu ceara. Fiecare puls dureaza mai putin de o secunda, producand o usoara senzatie de furnicaturi.

De ce sa alegeti Epilare Definitiva Brasov Cu Laser? In zonele deosebit de sensibile, cum ar fi buza superioara, se poate simti ca o banda de cauciuc care s-ar prinde de piele. Multe saloane folosesc o masina de racire avansata impreuna cu dispozitivul laser pentru a reduce senzatia de caldura pe piele si pentru a minimiza orice disconfort.

Cat de des trebuie sa fac epilarea cu laser?

In functie de parul, tipul de piele si zona corpului tratata, veti avea nevoie de tratamente la intervale de 4-6 saptamani. Pentru zona fetei se pot face tratamente la intervale de 2-4 saptamani. Fiecare parte a fetei si a zonei corpului are un ciclu de crestere diferit. Astfel eliminarea firelor de par va varia in functie de stadiul in care se afla foliculii dvs. la momentul tratamentului.

Dupa fiecare tratament, parul este redus, de aceea este important sa finalizati sedintele de tratament la intervale constante pentru cele mai bune rezultate. Multi specialisti recomanda o serie de 8-10 tratamente si tratamente de intretinere cel putin odata pe an pentru reducerea definitiva a parului.

Cat timp ar trebui sa treaca intre sedintele de tratament?

In functie de tipul de par si de piele si de zona tratata, veti avea nevoie de obicei de tratamente la intervale de 4-6 saptamani. Daca este vorba despre o zona foarte mica pe care o tratati, maxim 4 saptamani sunt suficiente intre sedinte. Pentru zone mai mari (spate, piept sau picioare) poate fi nevoie sa treaca mai mult timp.

Pot sa fac in continuare epilarea cu laser daca sunt insarcinata/alaptez?

Epilare Definitiva Brasov Cu Laser – Nu exista studii concludente asupra faptului ca laserul este sigur sau nesigur pentru femeile insarcinate sau care alapteaza. Exista specialisti care incurajeaza chiar si femeile insarcinate sau care alapteaza sa urmeze un asemenea tratament. Exista in schimb si specialisti care le recomanda femeilor sa evite epilarea definitiva cel putin pentru moment, daca se afla in aceasta situatie.

Verifica si

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

De ce multe persoane opteaza pentru epilare definitiva cu laser Brasov? Procedura cunoscuta sub denumirea …

Close